0
Új üzenetek
Jelenlévő felhasználók
Kategória
Info! Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
profilkep
vmarci21 2016.09.07 22:26

Na ma megint rájöttem miért nem szeretem a Windows-t, most a telefon szórakozik:
Store le frissült ((jó ronda lett), azóta nem telepít semmi alkalmazást. Kidobott egy hibkodot, amiről a Google úgy tűnik semmit nem tud.
21. században csak megoldható lehetne, hogy kódok helyett kiírja mi baja van, valahogy Linux alatt az alkalmazások ezt tudják..
A másik az meg az Edge. A WP 8.1 Ie-je után ez egy óriási visszalépés - vagy pc-n, mobilon, új lapon való link megnyitás nem kikapcsolható (ki volt az, aki szerint - néhány kivételes alkalomtól eltekintve - mobilra kellenek lapok??), lapok x-ét 5x-re lehet csak eltalálni, viszont ha van több lap indításkor, akkor az összesét elkezdi a háttérben tölteni, igy megint lassul az egész, néha csak úgy eltűnik a billentyűzet.


Ms így folytatja, egyre nagyobb esélye van a Droidnak... Habár van néhány jól bevált Windows only programom, és a Droid alkalmazás-kezelése nem tetszik, de most már a Win sem jó, éppen annyi hogy ő a kisebbeik rossz...

Összes válasz megjelenítése
vmarci21 profilképe
vmarci21 2016.09.07 22:52
És ebből kéne tudni, mi a hiba..

https://i.imgur.com/irSBemE.png
bigblog profilképe
bigblog 2016.09.07 22:55 Parancssorba írd be ezt és megoldódik:


dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanupJa várj.. Image 
Hard reset sem segít rajta?
vmarci21 profilképe
vmarci21 2016.09.08 13:29 Éjszaka megjavult... Már mint már az Áruházból tudok letölteni. A Windows hibakezelése még mindig nevetséges.. Image Image 
Válasz írása..