0
Új üzenetek
Jelenlévő felhasználók
Kategória
Info! Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
profilkep
bykewix 2016.08.14 08:33 Filmek

Ti láttátok az Öngyilkos osztagot? Az év talán egyik legjobban várt filmje. Megnéztem, de..
Alapvetően jó a koncepció, mivel tényleg a gonoszokat szedik össze egy csapatban, hogy saját hazájukat védjék meg a sajátjaiktól, tehát a "szupergonoszoktól". Szép és látványos film lett, de minden csakis egy röpke rövid ideig tart.
****SPOILER****
Ez alatt arra gondolok, hogy csak 1-1perces kis bemutató van mindegyikük korábbi életéből, hogy hogyan kerültek börtönbe, semmi további információ csak annyi, hogy léteznek. Ez nem minden, csak megkeresik őket, hogy majd kelleni fognak és akkor segítsenek az amerikai államnak, ha valami nagyobb veszély fenyegetné.
Meg is volt ez a beszéd és nagyon érdekes módon éppen akkor szabadul el egy nagyon veszélyes bűnöző vagyis sátán. Ami azért valljuk be nem olyan ijesztő, illetve nem rémisztgetett úgy senki, meg nagyon húzta az időt. Igazából csak volt a filmben és az osztagunk, csapatunk csak elviccelődte az egészet. Joker-t azt hittem többször is szerepeltetik a filmben, hisz előzetesben elég sokszor bent volt, de már az első 20percben "meghal", majd a film végén visszatér. Ez így szar volt szerintem. A Joker barátnéja pedig elvileg dilis, de aztán mégsem annyira, mert semmi olyat nem mutatott hogy dilis lenne. A mostani kislányok csinálnak ilyet, semmi extra.
Volt egy csomó vicc talán, de nem mindegyik vehető annak. Ritka, hogy nevetni lehetne.
Ritka, hogy A kategóriás filmben csalódok, de ha nem lenne látványos, akkor átrakható lazán a ZS kategóriába. Semmi extra csak látványfilm.
insider profilképe
insider 2016.08.14 12:07 Én még nem láttam a filmet, de sok helyen olvasok róla negatív véleményt. Am... " A mostani kislányok csinálnak ilyet, semmi extra" Image
tori01 profilképe
tori01 2016.08.14 20:31 én nem azt a filmet láttam  hanem egy másikat
Válasz írása..