0
Új üzenetek
Jelenlévő felhasználók
Kategória
Info! Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
profilkep
vmarci21 2016.06.05 11:17
Összes válasz megjelenítése
bykewix profilképe
bykewix 2016.06.05 17:45 Én nem rég vettem Androidos telefont és azt kell mondjam, inkább veszek újonnan vagy használtan WP8.1-el szerelt telefont. IE is jól használható, takarékos, gyors és a hívásokkal sincsenek gondok. Míg Androiddal kapcsolatban ez nem mondható el. Oké, hogy zárt, meg kevesebb alkalmazás van alá, de lehet így jobb is.
immortal profilképe
immortal 2016.06.05 18:08


 A mai napig nem nyújt egy petákkal többet vagy jobban egy Windowsos telefon, mint egy Android vagy iOS, sőt, az alkalmazások hiánya miatt még lemondásra is kényszerítette a vásárlót. A Windows 10 Mobile pedig nem egy minőségi rendszer érzetét kelti, kiadni úgy egy rendszert, hogy a @ billentyűre beilleszti a vágólap tartalmát, bitch please, ekkora birkaság után egy masszív személycserét kellett volna eszközölni a telefonos részlegben, mert ez már vállalhatatlan minőség.A Windows Phone-t csak két fajta ember utálja
: Akinek sosemvolt, meg a másik akinek túl sokáig. Én az utóbbi vagyok.


bykewix profilképe
bykewix 2016.06.05 18:13
@immortal: De Android-nál napi szinten tapasztalom, hogy a hívások kezelésével gond van. Van mikor hívnak és hiába nyomom a felvételt, semmire nem reagál. (Android 5.1). Van, hogy hívok valakit és nem csöng ki, illetve valamikor a mikrofon vagy a hang nem kapcsol be. Ez nagyon rossz így, WP alatt ilyen gondom nem volt. Annyiban jó az Android, hogy naprakész appok vannak, tehát sokkal frissebbek, mint Wp alatt, node a wp-s appok stabilabbak, nem omlanak össze.
Droidon nagyon rossz például a névjegyek szinkronizálása és listázása, nagyon nehéz megtalálni kb 200 névjegy közül bármit is. Nincs keresés, nincs betűszerinti lekérés és nagy helyet foglal a listában egy item, szinte egy képernyőre 6 név fér ki.
Ami még zavaró, hogy ha beállítok ébresztőt, akkor vagy megszólal vagy nem. Ha nem, akkor újraindul éppen a telefon, vagy clock.apk kifagyott.
Válasz írása..