0
Új üzenetek
Jelenlévő felhasználók
Kategória
Info! Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
profilkep
vmarci21 2016.05.11 16:56 IT hírek
Összes válasz megjelenítése
vmarci21 profilképe
vmarci21 2016.05.11 17:11 @bykewix: Elméletileg a beállításokból teljesen eltűnik, újabb emberekkel nem lehet majd hálózatot megosztani. Tehát lényegében megszűnik a funkció.. 
bykewix profilképe
bykewix 2016.05.11 17:13 @vmarci21: A Windows blogposzt végén ott van, hogy csak nem fejlesztik tovább. Én úgy értelmezem. A pcfórum-os cikk nem jó, rosszul lett lefordítva.
vmarci21 profilképe
vmarci21 2016.05.11 17:17 "We have removed the Wi-Fi Sense feature [...] if enabled, will continue to get you connected to open Wi-Fi hotspots that it knows about through crowdsourcing."
Tehát ha engedélyezve van, akkor tudsz csatlakozni a meglévő hálózatokhoz. De a beállításokból már kikerült, tehát új hálózatot így már nem lehet megosztani másokkal. 
Válasz írása..