0
Új üzenetek
Jelenlévő felhasználók
Kategória
Info! Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
profilkep
bykewix 2016.05.11 15:51

Elképzeléseinket, ha sikerül megvalósítani a hamarosan frissítésre kerülő új INTO cms rendszer és dizájn olyan média élményt fog nyújtani mindenkinek, amelyet eddig Magyar weblapokon nem tapasztalhattatok. Lehet a világon elsőként lát napvilágon egy ilyen oldal Image
Mind telefonon, táblán, laposon és monitoron kíváló megjelenést és olvashatóságot biztosít majd, ráadásul telefonon és táblán, úgy fog kinézni, mint egy alkalmazás és jobban fog illeszkedni az összes oldal elem egymáshoz. Nem lesznek szétszórások és kérdések.
Mind ezek mellett számos funkcióbeli javításokat is végzünk, amivel sokkal gördülélenyebb lesz az oldal, annak betöltési ideje és átláthatósága.


INTO 5.0 Hamarosan! Előre láthatólag 2016. Június 10. 20:00-kor kerül frissítésre. Ekkor már elérhető lesz a https címünk is.
bykewix profilképe
bykewix 2016.05.11 16:39
Amit még érdemes tudni. Ajax kommentelés lesz, tehát nem fog frissülni az oldal, illetve ajax privát üzenetek rész, mely a profil oldalra lesz beépítve és nem külön lapon.
A profil oldalra lesz úgyszint beépítve a pont és a shop rész, hogy könnyedén tudja mindenki kezelni a pontjait, illetve felhasználni Image
Válasz írása..