0
Új üzenetek
Jelenlévő felhasználók
Kategória
Info! Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
profilkep
bykewix 2016.01.30 11:40

Amit majd elvárok a Windows 10 Redstone frissítéstől:
- Még jobb fájlkezelés, esetleg valamivel könnyebb belsős FTP kezelés. Mostani sem rossz, de folyamatosan csatlakozik az Explorer az FTP-hez, nem minden szerver képes ezt elviselni.
- Kisebb ISO méret (jobb tömörítés vagy vegyenek ki pár régi cuccot, ami már alapvetően nem szükséges)
- Jobb akkumulátor kímélés
- Bővebb Gépház alkalmazás. Még mindig kicsit kezdetlegesnek tűnik, igaz sokkal jobb, mint 8.1 alatt.
- Valamivel használhatóbb Fényképek és zenék app. Fényképek app nem rossz, de lapozásnál nem sorrendben jeleníti meg a képeket, hanem össze vissza, tehát éppen ahol megnyitottam. Illetve egér görgetésnél nem közelít, hanem lapoz. Ez is kicsit zavaró. A groove zenék pedig elég fapados és nagyméretű. Előbbivel nekem nincs gondom, de a nagy mérete és a memóriaszórása kicsit zavaró.
- Egy akkumulátor segéd is jó lenne, tabletek alatt nagyon hasznos funkciónak számítana, ahol teljes win10 érhető el.
- A Windows Defender teljes kikapcsolásának lehetősége a gépházban nekem nagyon hiányzik. Ki lehet kapcsolni ott, de nem teljesen. A házirendben lehet jelenleg teljesen a motort lekapcsolni.
- Edge alatt használhatóbb kedvencek rész. Valamiért a drag-drop lehetőség ott nem él, elég nehéz rendezni a könyvjelzőket.
- Edge alatt smart screen teljes kikapcsolása, vagy szűrés lehetőség és fehérlistára lehetne tenni pár oldalt, az igazán hasznos lenne.
- Edge alatt a letöltések méretének jelzése hasznos lenne, ráadásul ha az alsó letöltés folyamat ablakot bezárjuk, akkor már csak a letöltések sávban érhető el és ott már csakis megszakítani lehet, illetve szüneteltetni. A méret jelzése, illetve teljes link másolásának lehetősége hiányzik nagyon.
- Valami olyan beállítást hiányolok még, amivel mondjuk be lehetne állítani, hogy a rendszer mihez igazodjon, tehát: teljesítmény, teljes kihasználás, egyéni. Tehát ha beállítanám, hogy teljesítményt szeretném kihasználni, akkor mondjuk a blur-t és minden olyan extrát kikapcsolni, ami alapvetően nem szükséges mondjuk játékhoz vagy nagyobb teljesítményt igénylő programok futtatásához.
- Az áruházból történő x32 és x64 appok telepítésének vagy letöltésének lehetősége, bánom én, hogyan, de nagyon jó lenne, ha legalább elérhető lenne valamilyen formában. Egy az, hogy megtelne az áruház egy rakás alkalmazással, illetve akkor még durvábban terjedhetne a 10-es rendszer.


Ezen felül még sorolhatnék néhány hasznos dolgot, amit nem bánnék, ha belefaragnák a rendszerbe.
Összes válasz megjelenítése
insider profilképe
insider 2016.01.30 11:48 @vmarci21: Gyakorlatilag is be lehet állítani, csak a Win-t az én esetemben nemigazán érdekelte ez az opció.
vmarci21 profilképe
vmarci21 2016.01.30 11:49 @insider: Lehet egy nagyon fontos frissítés volt, mert ez a frissítés küldte el a Microsoftnak az összes, addig összegyűjtött adatot Image Image  Image 
bykewix profilképe
bykewix 2016.01.30 11:51 @vmarci21: XDXD  @insider: Hát ilyen balesetek előfordulnak Image
Válasz írása..