0
Új üzenetek
Jelenlévő felhasználók
Kategória
Info! Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
profilkep
vmarci21 2015.10.02 21:53

Gyors összefoglaló:


Windows Phone 8.0 - Jéé de gyors, stabil rendszer. De mi volt az az értesítés, ami 5 perce jött?? És miért nem lehet a csengés es alkalmazások hangját külön állítani??
Windows Phone 8.1 - Húú de sok újság, vége minden egyszerűen elérhető, jobban Szemelyre szabható. De mi ez?? Összeomló alkalmazások?? Kattogó zenelejátszó??
Windows 10 mobile előzetes - Új Design, logikusabb alkalmazások (a legtöbb helyen). De mi ez?? Lefagyott a telefon, vagy miért nem reagál semmire?? Most az Edge tényleg Csak úgy összeomlott??
Windows 10 (végleges verzió) - Hajrá Microsoft, optimalizálni és hibákat javítani, hogy olyan stabil legyen a rendszer, mint amilyen a 8.0 volt. És akkor ez szuper rendszer lesz...
bykewix profilképe
bykewix 2015.10.02 22:09 A Windows 10 Mobile-al az lesz a gond, hogy újra kell tanulni. Bár mondjuk ez nem nagyon gond nekem jelenleg, mert szeretem az újdonságokat, de a legfrissebb build is instabil és már közeledünk a november elejéhez, amikor ki kell adniuk valamilyen "stabil" verziót. Szerintem ennek is kelleni fog 1-2 év mire használható lesz.
Válasz írása..