0
Új üzenetek
Jelenlévő felhasználók
Kategória
Info! Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
profilkep
vmarci21 2013.07.22 22:31 IT hírek
toros jó kedvében lehetett a cikk írásakor (Ubuntu közössség):
Ez az anyag olyan kemény, hogy csak gyémánttal lehet megkarcolni, [...] tulajdonosnak csak arra kell figyelnie, hogy ne abba a zsebébe csúsztassa a telefont, amelyikben a gyémántjait is tartja. 

Egyben biztos lehet: Gyémántok között nem fogom tartani, mert sem gyémántom, sőt még 600 dollárom sincs a telefonért...  
különben jó telefon lesz: http://ubuntu.hu/node/35217
Összes válasz megjelenítése
bykewix profilképe
bykewix 2013.07.22 23:04 Hát az a másolni kicsit erős kifejezés. Ballmer már 2010 ben bejelentette hogy közös platformot akar létrehozni, amely mint kisebb mint nagyobb készülékeken egyaránt megy. Csak ugye ott rontották el, hogy kapkodnak. Ha még vártak volna a win8 al egy két évet és a windows phone vs 8 complete cuccot raktak volna össze, tehát egy iso és az telepíthető telora, tabletre, gepre stb... akkor az vitt volna mimdent szerintem, csak ugye ahogy irtam kapkodnak, de amugy ők is már jó irányba haladnak.
vmarci21 profilképe
vmarci21 2013.07.22 23:13 Van 1 óriási különbség: 
Az Ubuntu 1 operációs rendszert akar, 3 választható, különböző felülettel, ami változik a hozzá kapcsolt eszközök (bill., egér)/kijelző méretőtől függően. Az ms is 1 OS-t akar, de mindenhol ugyanazt a felületet akarja használni. Itt bukott el a Win8, szerintem már itt is írtam, hogy a Win8-nak 2 hibája van:
1.: A metro felület egérrel nem túl kényelmes használni
2.: a klasszikus felületet érintőképernyőről nem jó használni.
bykewix profilképe
bykewix 2013.07.22 23:23 Próbáld ki a win8.1 et, már sokkal használhatóbb mint a win8. Bevallom a win8 egy kupac szar lett de a 8.1 már halad a jó irányba. Valamiért nekem tetszik ez az egy os megoldás mert akkor pls ráteszem egy pendrivera vagy memókártyára és mehet az install, csak ugye ez is el lert osztva, kavarva mert ugye táblagépre windows rt kell , nem is értem miért, na m1, lényeg hogy legyenek olcsóbbak a cuccok mert én nem adnék ki 890 dollárt egy telefonért. Lehet ebbe fog belebukni az ubi is, mert nagyon drágán adják, persze jó a hardver 4gb ram 4 magos proci 128gb belső háttér de akkor inkább veszek surface-t majd 410 dollarért októberben (ugyan annyit tud). Tehát az egészben az a problem hogy drága, egy átlag felhasználó nem tudja megfizetni, ezáltal csökken a fogyasztók száma is , jóval.
Válasz írása..