0
Új üzenetek
Jelenlévő felhasználók
Kategória
Info! Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
profilkep
vmarci21 2015.06.29 22:16 Filmek

Agymanók: Pixar megint alkotott, ha a toy story és a verdák 5/5 akkor ez 6/5-ös.. Pixarból is a legjobb, mint minden Pixar film van egy percre sem unalmas story, szenzációs történetvezerés, Pixar-humor, és tanulság / mondanivaló. Ráadásul elég mély mondanivaló, bár lehet azért mert előtte az új halálos irambant, Turbó c. Animációs filmet, és hasonlókat néztem, lehet Holt költők társasága után nem lenne annyira kiemelkedő a mondanivaló. Image Na tehát egy bizonyos életkor fölött mindenkinek ajánlott Image

spoiler

Egyedül azt hiányoltam a befejezésből, hogy mi történt a Gyerek régi barátaival.. De ez már tényleg részletkérdés lehet..

vmarci21 profilképe
vmarci21 2015.06.29 23:11
Továbbgondolva a film kategóriáját, simán belefér a legjobb filmek listámba, olyan filmek mellé mint a már említett Holt költők társasága, jó reggelt wietnam, A bakancslista, fedezd fel forrestert, A remény rabjai, Forráskód, , Wall-e, Verdák, Oroszlánkirály, Túl a sövényen, Fel. Ritka hogy ez a listám új filmel bővül, de most már biztos vagyok benne, hogy ez Ugyanilyen jó film mint a többi a listán, amin még mindig, lassan 5 órája a befejezés után is gondolkodom. Ha jól számolom akkor így a legjobb filmek listám 13 tagra bővült..
bigblog profilképe
bigblog 2015.06.30 10:29 Konkurencia... Imádlak.
Válasz írása..