0
Új üzenetek
Jelenlévő felhasználók
Kategória
Info! Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
profilkep
vmarci21 2014.10.02 15:58
@bykewix: Én tudtam jól.. Nézzük, hogy mit Image 
LINK
Direkt utánanéztem, pár dolog:
 Win 8 és a Wp 8 ugyan azt a kernelt használja, Win 10 újdonsága az lesz, hogy 100%-osan ugyan az az alaprendszer lesz PC-n, telefonon, tableten. Nyilván, most nem "csak" 4-5 altváltozat lesz funkciók terén, hanem több. Ugye az ultimate az ami tud mindent, és eddig a Home volt a legbutább (Server-től, és a bankautomatákon futó rendszerről tekintsünk el). Most már ez alatt is lesz egy "Phone" változat, ami nyilván nem fogja tartalmazni a klasszikus ablakkezelés lehetőségét, de a többiben 10%-ban ugyan az kell majd legyen. Ugyan az a kód fogja futtatni az alkalmazásokat, végzi el a grafikus felület megjelenítését (itt felhasználói szinten is érezhető különbségek voltak, egyszerűen a Phone csempéje teljesen más csempe, mint a WIn-é), és akkor ebből feltételezhetjük hogy még a legnagyobb memória-erőforrást használó részt kiszedik (klasszikus asztal), még akkor is nagyobb kell legyen a rendszerigénye, hiszen sokkal okosabb a WIndows 10-es rendszer a Phone-s társánál. (Nyilván ez alapból nem jelent több erőforrást is, de általában igen.) Nagyon kell majd optimalizálniuk, hogy 520-on is rendesen fusson. (és szerintem szinte biztos, hogy csak a kalsszikus felületet, és a kalsszikus alakváltozások futtathatóságát fogják kiszedni, tehát lehet számítani telefonon is több fiók kezelésére, stb.-funkciókra.. És mivel a Modern felületet megjelenítő rész 100%-ban ugyan az lesz, így (hacsak nem korlátozzák egy if-el) végre WP-n is lesz fekvő tájolás a kezdőképernyőn... )
bykewix profilképe
bykewix 2014.10.02 16:06 A kernel meg maga a rendszer teljesen más. A kernel egy "mag".. Majd a többit elolvasom ha hazaértem.
bykewix profilképe
bykewix 2014.10.02 16:51 Tehát maga a rendszer is teljesen más lesz, ahogy írtam tegnap. A kernel ugyan az, ahogy megszokhattuk, viszont a rendszer nem lesz ugyanaz, külön verzió az is, csak cifrázzák minden hülyeséggel és/vagy jóval, hát majd meglássuk. Ha tényleg úgy lenne, hogy csak letiltanak és/vagy kiszednek néhány cuccot, akkor érdekes dolgok lennének, ennyi erővel OTG-n keresztül újrahúzom a rendszer külső meghajtón. Az mondjuk erős lenne,.
vmarci21 profilképe
vmarci21 2014.10.02 17:11 Pedig az lesz, legalábbis az Ms marketinge szerint.. Image A gyakorlatban majd meglátjuk, szerintem hü..eség lenne mást csinálni, mint amit hirdetnek.. Image 
Válasz írása..