0
Új üzenetek
Jelenlévő felhasználók
Kategória
Info! Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
profilkep
bykewix 2013.06.27 15:44
Hát... Mai napon be kellett látnom, hogy akárhogy is a legjobb rendszer a Windows 7. Valahogy a Windows 8 nálam mindig bugos volt az összes gépen. Valamikor annyira belassult, hogy kezelhetetlen lett, most meg a 8.1 metro része használhatatlan. Természetesen egy kis Tweak-el megoldottam, hogy használható legyen az áruház, mivel nem volt hajlandó letölteni az appokat hivatkozva az Offline tűzfalra. 
A képek app egy nagy nulla, zenék app úgyszintén.
Linuxal a büdös életbe nem fogok kibékülni, az is egy "mocsok" mint a win8. Nekem egy olyan rendszer kell amit nem kell naponta javítgatnom, stabilizálnom..
OS X (lion) is egy kupac kaka. Persze most mindenki lehet azt gondolja nem értek hozzá, de egy normális oprendszerbe ne kelljen már belenyúlnom minden nap hogy rendesen menjenek az adott dolgok, funkciók.
A Win7 tökéletesen helyt áll mindenhol, persze az sem egy álomrendszer de a többin túltesz. Majd ha lesz erőm visszarakom a hetest, de a 8.1 nem valami nagy szám. Nem sok különbség van a sima 8-as között. Talán az hogy gyorsabb. Ezt az egyet hiányolom a 7e-esből :S
kovjonas profilképe
kovjonas 2013.06.27 15:50 Szerintem is a win hetes a király!
Válasz írása..